Barion Pixel

Szeptemberben indulnak a felvételi előkészítők!

Hitvallásunk szerint az oktatás célja az, hogy a gyermekek képességeiből a legtöbbet hozza ki. Az eTalonSchoolt azért hoztuk létre, hogy megmutassuk, a gyermekek képessége lehetőség és nem korlát.

Ha az Ön gyermeke jövőre felvételizik, akkor már biztosan gondolkoznak azon, hogy hova járjon felvételi előkészítőre. Az elmúlt évek felvételeinek tapasztalatai folyamatosan megerősítik, hogy nem elég matekot vagy magyart tanulni, hanem speciálisan a felvételire kell készülni!

A honlapunkon már lehet jelentkezni a szeptemberben induló felvételi előkészítőkre!

Felvételi előkészítők 6. és 8. osztályosoknak

Felvételi előkészítők 4. osztályosoknak

Vannak népszerű időpontjaink, amelyeken a csoportok nagyon gyorsan megtelnek.

Ha időben jelentkeznek, biztosan a legoptimálisabb helyszínt és időpontot sikerül majd kiválasztani.

A megszokott magas színvonalú osztálytermi képzésünket kiegészítettük online tananyaggal is, amivel az órán hallottakat a gyermek otthon átismételheti, a feladatok megoldásának videós magyarázatait bármennyiszer visszanézheti, esetleges hiányzásakor pótolhatja a kimaradt anyagrészt.

ÚJDONSÁG!

A még biztosabb siker érdekében válassza Prémium csomagjainkat!

  • A feladatlapon szereplő összes feladat videós magyarázatát online módon elérhetővé tesszük (a házi feladatokat is!).
  • A felvételihez szükséges elméleti tananyag videós magyarázatai is elérhetővé válnak a tanuló számára az oktatási portálon.
  • A tanuló a tananyag elsajátítását, gyakorlását segítő online kvízekhez is hozzáfér.

Ezekkel a kiegészítésekkel egy tematikusan felépített, teljesen önállóan is feldolgozható online kurzust is kap a kontakt oktatás mellett a felvételire készülő gyermek.

Az online tananyag piaci értéke 40-50 ezer forint között van, amit prémium csomag vásárlásakor ennek az árnak töredékéért kap meg!