Barion Pixel

Néhány visszajelzés kurzusainkról, a teljesség igénye nélkül:

Már az első foglalkozás után sok élménnyel tért haza a lurkó 🙂 Hiszem, hogy az ilyen típusú oktatás ezerszer többet ér a mostani, hagyományos iskolarendszernél. Köszönjük!
Barnus anyukája

———-

Nagyon tetszett a csapat gyerekekhez való emberi és szakmai hozzáállása. Magyarországi viszonylatban pozitív értelemben rendhagyó. Zsombort személy szerint ez jelentősen motiválta. Ő is és más szülő vagy gyerkőc is arról számolt be, hogy más megközelítésből történik a matematika oktatása, amely sokkal érthetőbbé teszi. Zseniális ötlet a „laminált lapocska”. Mi nem is kifejezetten a teszt írásakor (ott nem is tudtunk találkozni), hanem az előtte való tanuláshoz használtuk.
Marcsi

———-

Emma mindig nagyon szívesen megy a tanfolyamra. Az ott elsajátított dolgokat büszkén mutatja itthon, örömmel mesél róla. Jó látni, hogy sikerélménye van, jól érzi magát, miközben még tanul is! Köszönjük a szervezőknek, előadóknak!
Emma anyukája

———-

Jó hangulatú, élvezetes, érdekes, különleges előkészítő volt, nagyon sokat segített már az alap tananyag jobb megértésében is de főleg a felvételi megírásában. Nagyon hálásak vagyunk a kitűnő felkészítésért, a rendkívül nehéz felvételin lányom az osztályában a második legjobb eredményt érte el.
Hajna

———-

A gyermekem lelkesen járt ezekre az alkalmakra. Sok mindenre kitértek a foglalkozásokon, remekül rendszerezték a tudnivalókat. Sokat köszönhet az előkészítőnek. A magyar felvételit sajnos az izgulás miatt rontotta el, a matekra már összeszedte magát és tudott megfelelően koncentrálni.
Zsuzsa

———-

Martin nagyon jól érzi magát ebben az utazásban. Még haza sem ér, már animál. Örömmel töltött el a versenyben elért eredménye is. Végre van a munkájának eredménye, ezáltal sikerélménye. Nagyon köszönöm a tanfolyam építő erejét!
Martin anyukája

———-

Lassan én is beíratkozom hozzátok
Barnus anyukája

———-

Nagyon jól átismételte az iskolai tananyagot. Rendkívüli mértékben fejlődött a gyermek matematikai gondolkodása. Önbizalmat adott, bátrabban áll a feladatok megoldásához.
Timi

———-

Tetszett, hogy láttuk a lányunkon, hogy egyre motiváltabbá válik, és egyre kompetensebbnek kezdi érezni magát a sikeres felvételizéshez. Ehhez az is hozzájárult, hogy egymásnak is elmagyarázhatták a feladatmegoldásaikat, ami magyarázónak és a többieknek is segít a megértésben. Továbbá nagyon hasznos volt, hogy felhívták a gyerekek figyelmét, hogy hogyan tudják optimalizálni a pontjaikat, hogyan tudják jól beosztani az idejüket. Lányunk felvételije nagyon jól sikerült. Köszönjük az eTalonSchool munkáját!
Krisztina

———-

Szuper csapat! Oriási élmény a gyermekeknek – mindeközben programoznak, ami a jövő írása és örömmel, észrevétlenül tanulják meg a matekot és a természettudományokat !!! Minden családnak javaslom!!!
Győri ildikó

———-

Az eTalon School nem egyszerűen egy kurzus. Elvarázsol, magábaszippant és nem akarsz többé nélkülük élni. 🙂 Két fantasztikus tanár, két arany ember teszi bele szívét-lelkét, és ezért van az, hogy aki elkezd náluk tanulni, az attól kezdve mindig menni akar. Ha nem hiszitek, járjatok utána!
Fanny

———-

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel, hogy gyermeked innen el akar menni valaha is ezután. 🙂 Tanultam náluk, workshopokon voltam náluk, táboroztam náluk és mindig visszatérek! Köszönöm eTalonSchool!
Ligu

———-

KÖSZÖNÜNK MINDENT! Most elárvult madarak, kivert kutyák vagyunk Nélkületek. 😀 Hiányoztok!
Ligu és Fanny anyukája

———-

Az előkészítő nagyon jó volt, Ádám nagyon szeretett járni, a tudása megvolt a felvételin, de az írásbelin nagyon stresszelt, a szóbelin már maximum pontokat teljesített.
Krisztina

———-

Az idei nyolcadikosok szerintem nehezebb felvételit kaptak, mint az előző években volt. Saját gyerekem és osztálytársak eredményét, véleményét nézve a 3 db szöveges feladat meglepte őket és nehéznek találták, különösen a 7. feladatot, ami teljesen leblokkolta őket, nem tudták hogyan kezdjenek neki (megszokták, hogy a 10. általában a legnehezebb). A grafikonos feladatot pedig nehezítette, hogy egy kis fizika tudás is kellett a képlethez, ez szintén sokaknál pontvesztést eredményezett. Mi a 35 pontos eredményt látva először csalódottak voltunk, de aztán környezetünket nézve kiderült, hogy nem is olyan rossz az. Az eTalon előkészítője nélkül sokkal-sokkal gyengébb lett volna az eredmény, a típusfeladatokat nagyon jól begyakorolták az előkészítőn és magabiztosan használta a gyerekem. Összességében nagyon elégedett vagyok az előkészítővel, tényleg megszerettetik a gyerekkel a matekot, ha addig nem szerette, barátságos a légkör és sok önbizalmat is ad. Biztos vagyok benne, hogy a kisebbik fiam is ide fog járni. Nagyon szerencsésnek érzem magunkat, mert már most az ideiglenes rangsor alapján biztos befutó helyen van a gyerekem az első számú vágyott iskolába. Mindez egy rendkívüli hosszú és összetett folyamat eredménye és sajnos az általános iskolai tudás kevés lett volna hozzá. További sok sikert kívánunk az eTalon csapatnak, nagyon jó, amit csináltok! 🙂
Tímea

———-

Szakszerű, kreativ felkészítő volt. Maximálisan elégedett vagyok.
Margaréta

———-

Egy digitális témahét előestéjén született versike:
Szőrős szívű én nem vagyok,
Bár ma rövid verset hagyok.
Ereszkedett sűrű pára,
szememet már álom járja.
Nem mondok már néger rap-et,
Álmodok hát texture map-et.
De ha ébredsz, reggel hat van,
s részecskéid tartod karban,
kerti macska áll a lesben,
színrendszered HLS-ben.
Készülhetsz majd nagy kalandra,
Halálcsillag- s kocka-landra.
Sok kis szempár csillog-villog,
Tanár is csak ámul, pillog.
Mennyi csoda, mennyi ékszer,
senkinek sem mondom kétszer!
Ha nem lesz ebéd, amit egyél,
lesz Blenderben bundás kenyér!
????????????????
eTalonSchool
———-
Megy a hétfő, jön a kedd
a péntek már közeleg,
Mit érdekel ki mit fúj,
dolgom van és ez a cool,
Az ujjaim lazítom,
az agyamat turbózom,
Animálok kedvemre,
profi leszek Blenderbe,
Fektess ha tudsz két vállra,
eTalon az ászok ásza!
Ligu

———-

Nagyon hasznos volt a felvételi előkészítő. Berci gondolkodása sokat változott, jobban meglátja a feladat lényegét, és néhány tipushibától is megszabadult.
Réka

———-

A legjobbaktól a legjobb tudást kaptuk! Köszönjük!
Szilvia

———-

Máté szívesen járt az előkészítőre, a hétvégi reggeli időpont ellenére. Kedvesek voltak a gyermekemmel, érthetően magyararázták el az adott témát. Sikerült helyretenni a hiányosságokat. Az eredmények igazolják az elkőkészítő hatékonyságát és Máténak a felkészülésbe beletett munkáját, szorgalmát.
Éva

———-

Kedves Enikő és Tibor,
Nem volt ma alkalmam személyesen elmondani, ezért írok pár sort.
Köszönjük szépen ezt a hetet. A szervezés profi volt! Tényleg! Nagyon szeretem látni, ha van még valami, ami úgy működik, ahogy kell. És ez olyan volt.
Szeretném kiemelni, hogy a mai bemutató nagyon jó volt. Én nem vagyok pedagógus, ehhez Ti jobban értetek, de nagyon tetszett, hogy a gyerekeket egyenként hívtátok ki és ők is beszéltek. Szerintem ez óriási ötlet, pedagógiai szempontból is nagyon jó és ezt sehol máshol nem láttam. Gratulálok!
Minden elismerésem, ahogy ezt a hetet végigcsináltátok, mert ez nagyon nem egyszerű, pláne ennyi gyerekkel.
Laurán én azt láttam a héten, hogy elfáradt a nap végére.. De azért minden nap, amikor hazaértünk, mutatott valamit, egy hajót itthon is készített valamelyik délután. Sőt, még ma este is csinált egy ceruzás animációt és mindent végigmutatott a pendrive-ról.
Lehet, hogy nem feltétlenül ebbe az az irányba megy Laura, de örülök, hogy elment. Ezt a tábort ő találta magának és már most dicsekszik a barátainak. Majd meglátjuk.
Feltétlenül figyelni fogom az Etalont és a 6-os felvételi nagyon érdekelne. Laurát most hagyjuk a sulijába, de 6. osztály után feltétlenül váltani szeretnék.
A többit majd meglátjuk…..
Még egyszer köszönöm és nem tudok bíráló megjegyzést tenni, bár tudom, az is építő.
Üdvözlettel,
Laura anyukája

———-

Nagyon hasznosnak találtuk, a szülők és a gyermek is, emellett a gyermek szívesen járt az órákra, ami szintén nagy dolog. Összeszedett és célirányos volt a tananyag és külön nagyra értékeltük a vizsgázási technikákból való felkészítést! Gratulálok, profi felkészítő csapat!
Krisztina

———-

Gyermekem mindig szívesen ment az előkészítő foglalkozásokra, ahol barátságos környezet és kedves, segítőkész oktatók várták. Nagyon tetszett, hogy a felvételi feladatok témakörökre voltak bontva, így az egyes feladattípusokat jól be lehetett gyakorolni.
Ildikó

———-

Matekból sokat fejlődött és nagyon szerette. Volt olyan témakör, amit ott értett meg. Magyarból kevesebb lemaradása volt, de összerendezte a tudását és a szóbelire felkészítés is kiváló volt.
Brigitta

———-

Sziasztok!
Múlt héten nem volt alkalmam írni, rögtön tábor után indultunk nyaralni a srácokkal, és mellettük, hogy is mondjam…nem nagyon lehet írogatni! De ezt Ti pontosan tudjátok
Mindenestre gondoltam, hogy nem bánjátok, ha adok egy kis visszajelzést. A fiúk nagyon sokszor emlegetnek Titeket és a tábort, szombat reggel már azzal keltek, hogy hát, hiányzik a tábor, jó lenne még menni….
A húgaim fiai is oltári lelkesen számoltak be a szülőknek az egész hétről, mindent elmeséltek töviről-hegyire!
Nagyon szépen köszönünk még egyszer mindent, és kérlek, ha van valami tanév közbeni képzés, értesítsetek majd!
Köszönöm, és további szép nyarat:
Melinda

———-