Barion Pixel

RÓLUNK

Az eTalon-módszerről

Az eTalon-módszerrel hatékonyan, motiváltan lehet tanulni, mindegy milyen tantárgyról van szó. Mindazok számára, akik nem csak a túlélésre játszanak, hanem tényleges értéket várnak az oktatástól, az eTalonSchool az egyik legvonzóbb alternatívát jelenti.

Hitvallásunk szerint az oktatás célja az, hogy a gyermekek képességeiből a legtöbbet hozza ki. Az eTalonSchool-t azért hoztuk létre, hogy megmutassuk, a gyermekek képessége lehetőség és nem korlát.

Azon dolgozunk minden kurzuson, hogy a gyermekek és szüleik számára megteremtsük annak feltételét, hogy a választható személyes jövőképek palettája folyamatosan bővüljön.

Célunk, hogy a „muszáj tanulni” változzon „szívesen tanulok”-ká, és a szorongás helyét a gyermek sikerein keresztül vegye át a kiegyensúlyozottság. Olyan tananyagot és módszert alakítottunk ki, amivel ismét felkelthetjük a diákok tanulási motivációját, élményszerűvé, érthetővé tehetjük az elsajátítandó ismereteket.


Az eTalonSchool csapata

Az eTalonSchool alapítói Boronyák Enikő pszichológus, gyógypedagógus, tanulásmódszertani szakember, és Dr. Kovács Tibor informatikus, a Budapesti Műszaki Egyetem docense, akinek fő szakterülete a 3D vizualizáció és animáció. 

Tibor feladata megalkotni a kurzusok szakmai-tartalmi elemeit, míg Enikő az ismeretek átadásának tanulásmódszertani, didaktikai kidolgozását végzi. Velük találkozhatnak az eTalonSchool tantermi kurzusain, mindketten oktatnak matematikát, 3D animációt és programozást.

A magyar felvételi előkészítő tananyagának kidolgozója és oktatója Szentesi Kata tanár kolléganőnk, akinek több éves tapasztalata van a diákok felvételire való felkészítésében.

Boronyák Enikő

Alapító

Tudod, hogy mi a tanulásmódszertan? Megtanulni tanulni. Én vagyok az a csapatban, aki úgy állította össze a tananyagot, hogy ha végighaladsz rajta, akkor minden a helyére kerülhet a fejedben. 

Mert tudom, hogy mit hogyan kell elmagyaráznunk neked annak érdekében, hogy a felvételi stresszhelyzetében is a legjobbat hozd ki magadból.

Dr. Kovács Tibor

Alapító

Én jól tudom a matekot. Azonban ezzel te nem sokra mész! De én el is tudom úgy magyarázni, hogy biztosan megértsd! Ezt én honnan tudom? Onnan, hogy nagyon sokszor hallottam már a tanítványaimtól: „Ja, ez ilyen egyszerű?!”

A célom az, hogy a kurzus végére te is azt mondhasd: „Én is jól tudom a matekot!”

Szentesi Kata

Oktató

Ha együtt tanuljuk a magyart, rájössz, hogy mindent tudsz már a felvételire, csak megfelelően kell az ismereteidet rendszerezni. De ha eddig valami homályos is volt, most velem az is biztosan kitisztul!

Tudom, hogy milyen feladatok okoznak neked nehézséget, megtanítom ezeknek a gyors és zseniálisan egyszerű megoldását is.