Barion Pixel

Intenzív középiskolai matematika felvételi előkészítő tábor

Az eTalonSchool intenzív matek felvételi előkészítő alapozó táborba várja mindazokat a szeptemberben 6. vagy 8. osztályt kezdő tanulókat, akik 2025-ben felvételiznek, vagy csak mélyítenék matek tudásukat.

A tapasztalataink és a szülői igények is abba az irányba mutattak, hogy dolgozzuk ki, és indítsunk el egy olyan felkészítőt, ami a matematikai kompetenciákat erősíti, támogatva ezzel mind az iskolai tanulmányokat, mind a középiskolai felvételit. Azoknak, akik szeretnék megalapozni a szeptemberben induló felkészülésüket, lehetőségük van most tábori formában egy intenzív kurzuson részt venni.

Nézd meg a videót!

A középiskolai felvételi előkészítőink tapasztalatai azt mutatják, hogy bár sokszor a hozzánk érkező gyerekek tárgyi tudásával nincsen komoly probléma, matematikai ismereteiket mégsem tudják megfelelően a feladatmegoldás szolgálatába állítani.

Mélyebb megértés nélkül, negatív attitűddel, rossz mechanizmusokkal állnak neki a feladatoknak. Matematikai fogalmaik nem tiszták, mélyek, nem alakult ki náluk a megfelelő logikai, problémamegoldó gondolkodás, tudásuk felszínes, atomisztikus, ami külön felkészítés nélkül a felvételi eredmények sikertelenségében is megmutatkozik.

Az eTalon-módszernek köszönhetően a tábor résztvevői ezekből a hátrányokból sokat lefaraghatnak, és használhatóbb, biztosabb tudással vághatnak neki a felvételi előkészítőknek.

A tábor tematikája

Délelőttönként

Egy-két nagyobb – felvételinél nélkülözhetetlen – témakört dolgozunk fel, interaktívan, elméleti ismeretekkel, majd gyakorlati feladatok megoldásával.

 • Algebra: számhalmazok; összetett- és prímszámok; oszthatósági szabályok; közönséges é tizedes törtek; műveleti sorrend, műveletek.
 • Mértékegységek: tapasztalati összefüggésmegértés; mértékegység előtagok, átváltások logikai úton; pontos, gyors mértékegység átváltás.
 • Grafikonok, táblázatok elkészítése, értelmezése, olvasása.
 • Kombinatorika: megoldási stratégiák az összes helyes lehetőség megtalálásához.
 • Geometria: síkidomok és tulajdonságaik, geometriai összefüggések.
 • Terület – kerület számítás: élményeken és gyakorlaton alapuló, készség szintű számítás.
 • Felszín – térfogat számítás: a háromdimenziós térben való biztos tájékozódás, erre épülő értő feladatmegoldás.

Délutánonként

Gyakorlati, játékos feladatokkal töltjük az időt. Lesz főzőverseny, amin a mértékegységátváltást gyakoroljuk; ellátogatunk egy nagy barkács áruházba, ahol a gyerekeknek egy tervrajz alapján rendelnek majd szegélylécet, parkettát, tapétát; forgalomszámlálás alapján készítünk és értékelünk grafikonokat, és még sok olyan érdekes programmal lepjük meg a gyerekeket, ahol jól szórakoznak, és szinte észrevétlenül sajátítanak el matematikai készségeket.

Rólunk mondták

Tudnivalók a táborról, jelentkezésről

A tábor 5 napos napközis tábor: naponta 8:00 és 16:30 között tartanak a foglalkozások.

A gyerekek napközben teljes ellátást, tízórait, ebédet, uzsonnát és frissítő italt kapnak. Lehetőségünk van speciális étrend biztosítására is.

A délelőtti foglalkozások az eTalonSchool okos táblákkal felelszerelt termeiben zajlanak, a délutánok egy részében külső helyszínekre látogatunk.

A táborban való részvétel feltételei:

 • A Jelentkezési lap kitöltése
 • A Képzési szerződés elolvasása és elfogadása
 • A jelentkezés beérkezése után kiállított számla (részletfizetésnél előlegszámla) összegének átutalása
 • A tábor kezdő időpontjáig a tábor teljes díjának kiegyenlítése

Helyszín

eTalonSchool 1073 Budapest Kertész u. 5

Időpontok

2024. augusztus 19 - 23. (augusztus 20-án is!)
2024. augusztus 26 - 30. MINDEN HELY MEGTELT!

A tábor díja

78.000 Ft

A jelentkezés menete

A jelentkezési lap kitöltésével, és elküldésével biztosítja gyermeke helyét a kiválasztott táborban.

Részletfizetés

A június 1-ig jelentkezőknek tábor díját az általunk kiállított számla ellenében 2 részletben kell kifizetnie. A részletfizetés ütemezését a Képzési szerződésben találja meg.

Hogyan kapok további információkat a táborról?

A regisztrációkor megadott email címen tartjuk Önnel továbbra is a kapcsolatot, küldünk további információkat a táborral kapcsolatban.