Barion Pixel

3D animációs táborok

Ne csak játssz a számítógépeden, hanem alkoss is vele!
Találd ki és készítsd el a saját 3D animációidat!
Nálunk megtanulhatod, hogyan!

Szerezz élményeket, alkoss, szórakozz,
miközben észrevétlenül sok hasznos és érdekes dolgot is tanulsz!

A 3D animációs tábor felépítése

Délelőttönként

a gyerekek megismerkednek a 3D animáció alapjaival, és különböző – a délutáni programokhoz kapcsolódó – modelleket, animációkat hoznak létre. Ekkor készítjük elő – elméleti ismeretekkel – a délutáni külső helyszínek látogatását is.

Délutánonként

A témához kapcsolódó külső helyszínekre látogatunk, illetve neves szakemberek tartanak a gyerekeknek elméleti és gyakorlati oktatást 3D vizualizációs témákban.

A programok között tervezzük idén is a 3D szkennelést és nyomtatást. A gyerekek megismerkedhetnek az additív gyártási technológiákkal, különös tekintettel a 3D nyomtatási eljárásokra, eközben megtanulják a nyomtatásra való előkészítés folyamatát. A délelőtt megtervezett kisebb modell is kinyomtatásra kerül a tábor végére, és mindenki hazaviheti a művét.

A további délutáni programok szervezése során is arra törekszünk, hogy a gyerekek olyan helyekre jussanak el, olyan folyamatokba kaphassanak betekintést, amire a hétköznapokban nincsen lehetőségük. Biztosan ellátogatunk a Műegyetem technológiai központjába, és szervezés alatt áll egy animációs studió meglátogatása is.

A használt program

A gyerekek a szabad felhasználású Blender program segítségével ismerkednek meg a 3D animáció alapjaival, amivel utána otthon is folytathatják az alkotást.

„Köszönjük szépen ezt a hetet. A szervezés profi volt! Tényleg! Nagyon szeretem látni, ha van még valami, ami úgy működik, ahogy kell. És ez olyan volt. Laurán én azt láttam a héten, hogy elfáradt a nap végére. De azért minden nap, amikor hazaértünk, mutatott valamit, egy hajót itthon is készített valamelyik délután. Sőt, még ma este is csinált egy ceruzás animációt és mindent végigmutatott a pendrive-ról.”
Laura anyukája

Tudnivalók a táborról, jelentkezésről

A tábor 5 napos napközis tábor: naponta 8:00 és 16:30 között tartanak a foglalkozások.

A gyerekek napközben teljes ellátást, tízórait, ebédet, uzsonnát és frissítő italt kapnak. Lehetőségünk van speciális étrend biztosítására is.

A délelőtti foglalkozások az eTalonSchool korszerű számítógépekkel felszerelt termében zajlanak, a délutánok egy részében külső helyszínekre látogatunk.

A táborban való részvétel feltételei:

  • A Jelentkezési lap kitöltése
  • A Képzési szerződés elolvasása és elfogadása
  • A jelentkezés beérkezése után kiállított számla (részletfizetésnél előlegszámla) összegének átutalása
  • A tábor kezdő időpontjáig a tábor teljes díjának kiegyenlítése

Helyszín

eTalonSchool 1073 Budapest, Kertész u. 5

Időpont:

2024. július 8 - 12.

A tábor díja:

78.000 Ft

A jelentkezés menete

A jelentkezési lap kitöltésével, és elküldésével biztosítja gyermeke helyét a kiválasztott táborban.

Részletfizetés

Az április 31-ig jelentkezőknek tábor díját az általunk kiállított számla ellenében 2 részletben kell kifizetnie. A részletfizetés ütemezését a Képzési szerződésben találja meg.

Hogyan kapok további információkat a táborról?

A regisztrációkor megadott email címen tartjuk Önnel továbbra is a kapcsolatot, küldünk további információkat a táborral kapcsolatban.